ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη για το «διαζύγιο» Νομικού – Λιάγκα

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να τοποθετηθεί για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη για το «διαζύγιο» Νομικού – Λιάγκα

Θέμα συζήτησης αποτελεί αυτές τις μέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές  η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» που παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Πολλοί, επίσης πήραν θέση δημόσια σχετικά με αυτό το θέμα. 

Νωρίτερα και μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα – Νομικού.

Ακούγοντας τα σχόλια των συνεργατών της, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τη δική της άποψη για την απόφαση της Δούκισσας Νομικού  να διακόψει τη συνεργασία της με το «Πρωινό», λέγοντας:

«Για να μιλάμε σοβαρά, κι εμένα μέσα στις δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει τύχει, όλα μου έχουν τύχει. Κάποιος που ξεκινά με κάποιον να μην μπορεί να προχωρήσει, μα γιατί ο ένας το νιώθει πιο έντονα από τον άλλον… σίγουρα όταν υπάρχει μια αποχώρηση σε μια εκπομπή και οι δύο πλευρές κάπως δεν αισθάνονται καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το λέω πολύ ευγενικά, αυτά συμβαίνουν, δεν είμαι μέσα στον ANT1 και δεν ψάχνω να δω τι γίνεται και δεν θέλω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.