ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρώην παίκτρια GNTM Κ.Βισέρη για νευρική ανορεξία: «Είχα φτάσει 36 κιλά με ύψος 1.76» (φώτο)

«Έτρωγα μόνο φρούτα και λαχανικά, και έπινα χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα»

Πρώην παίκτρια GNTM Κ.Βισέρη για νευρική ανορεξία: «Είχα φτάσει 36 κιλά με ύψος 1.76» (φώτο)

Η Κατερίνα Βισέρη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, μίλησε το πρωί της Τρίτης (9/1) σε τηλεοπτική εκπομπή για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία, τονίζοντας πως είχε φτάσει 36 κιλά με ύψος 1.76.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Κατερίνα Βισέρη: «Δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά, ήμουν ένα πολύ υγιές κορίτσι, απλά το μυαλό μας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και εχθρός πάντα. Σπούδαζα νομική και παράλληλα έκανα και μόντελινγκ. Με επηρέασε πάρα πολύ η δουλειά που έκανα τότε, το κομμάτι των άλλων κοριτσιών και το πόσα κιλά ήταν εκείνες».

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Βισέρη: «Άρχισα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε διάφορες διαδικασίες δίαιτας, νηστείας… Ξεκίνησα μόνο τρώγοντας φρούτα και λαχανικά, πίνοντας χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα.

Επηρεάστηκε πάρα πολύ η υγεία μου, δεν είχα έμμηνο ρύση για 4 χρόνια, πάρα πολλά οργανικά θέματα, είχα επεισόδια αμνησίας, κιτρίνισε το δέρμα, είχα θέμα με τα δόντια. Τα χαμηλότερα κιλά που έφτασα ήταν 36, με ύψος 1.76».

Και υπογράμμισε στο πρωινό: «Μετά από τόσα χρόνια ασιτίας, πείνασα πάρα πολύ μια μέρα και άρχισα να τρώω σαν μανιακή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.