Ρ.Πάουελ: Ο όρος που του έθεσε ο παραγωγός της ταινίας για να υποδυθεί τον Χριστό στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Ο ηθοποιός εκτέλεσε τον όρο και τα υπόλοιπα είναι κινηματογραφική ιστορία.

Ρ.Πάουελ: Ο όρος που του έθεσε ο παραγωγός της ταινίας για να υποδυθεί τον Χριστό στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

«Ιησούς από την Ναζαρέτ». είναι η μεγαλύτερη η πιο διάσημη και η περισσότερο παιγμένη παραγωγή για τα πάθη του Χριστού, με πλήθος διάσημων πρωταγωνιστών και σκηνοθετημένη από τον Ιταλό Φράνκο Τζεφιρέλι.  Στον ρόλο του Ιησού… ο αξεπέραστος Ρόμπερτ Πάουελ.

Η ιδέα για τον άσημο τότε Ρόμπερτ Πάουελ προέκυψε με εισήγηση της συζύγου του Βρετανο-ουκρανού παραγωγού, η οποία τον είχε δει σε μια σειρά του BBC. Έκανε λόγο για τα «υπέροχα γαλάζια μάτια» του.

Ο παραγωγός έθεσε στον Ρόμπερτ Πάουελ έναν όρο, για να πάρει τον ρόλο.

Ειδικότερα, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς ο Ρόμπερτ Πάουελ παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Μπάρμπαρα Λορντ, γιατί ο παραγωγός Sir Λιού Γκρέιντ δεν δεχόταν ο ηθοποιός που έπαιζε τον Χριστό να ζει στην αμαρτία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρόμπερτ Πάουελ εκτέλεσε τον όρο και τα υπόλοιπα είναι κινηματογραφική ιστορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.