ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρουκ Ζουκ: Ο παίκτης που δεν ήξερε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό: «Κατοχή, γιορτάζουμε το “Όχι”» (βίντεο)

Ένας από τους... πιο αδιάβαστους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού

Ρουκ Ζουκ: Ο παίκτης που δεν ήξερε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό: «Κατοχή, γιορτάζουμε το “Όχι”» (βίντεο)

Εντελώς αδιάβαστος για την Επανάσταση του ’21 αποδείχθηκε ένας από τους παίκτες που πήγαν στο Ρουκ Ζουκ, απογοητεύοντας την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο νεαρός λοιπόν κλήθηκε να επιλέξει τέσσερις λέξεις με τις οποίες συνδέεται ο Παλαιών Πατρών Γερμανός και τις οποίες θα έπρεπε να βρουν οι συμπαίκτες του, μόνο που δεν ήταν ήξερε τον συγκεκριμένο ήρωα…

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν διάφορα… κουφά, όπως «κατοχή», «είπαμε το όχι» και άλλα πολλά…

Δείτε το video και θα καταλάβετε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.