Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Σ.Φλώρος: Εκτός κινδύνου ο παίκτης του Survivor μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – Η νέα ανακοίνωση της Acun Media

Εξετάζεται η μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ

Σ.Φλώρος: Εκτός κινδύνου ο παίκτης του Survivor μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – Η νέα ανακοίνωση της Acun Media

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Σταύρος Φλώρος, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη χθες στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Acun Medya, ο 22χρονος έχει πλέον ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και εξακολουθεί να παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η παραγωγή αναφέρει ότι σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ, εφόσον το επιτρέψει η κλινική του εικόνα.

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του, ενώ οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για την πλήρη αποκατάστασή του.

Η ανακοίνωση της Acun Media:

«Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος Σταύρος Φλώρος, παίκτης του Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη χθες 11 Μαΐου. Ο ίδιος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και παρακολουθείται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις το επιτρέψει η κλινική του κατάσταση.

Παράλληλα, οι τοπικές αρχές, αστυνομία και λιμενικό σώμα συνεχίζουν τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του ατυχήματος.

Τρία μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο, καθώς από την πρώτη στιγμή οργανώθηκε η άμεση μετάβασή τους δίπλα του.

Στον Άγιο Δομίνικο έχει ήδη φτάσει και ο Acun Ilıcalı.

Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στον Σταύρο και την οικογένειά του, με την ευχή για δύναμη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της υγείας του».

Σημειώνεται πως ο Σταύρος Φλώρος τραυματίστηκε ενώ έκανε ψαροντούφεκο το πρωί της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ταχύπλοο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος υπέστη βαρύ τραυματισμό στο αριστερό πόδι, με μερικό ακρωτηριασμό, καθώς και σοβαρή κάκωση στον δεξί αστράγαλο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.