Snik: Τώρα βρίζει και τους δημοσιογράφους – Όλους όσοι στηλίτευσαν τη χυδαία συμπεριφορά του

«Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας λίγο, που δεν την κάνετε και σωστά»

Snik: Τώρα βρίζει και τους δημοσιογράφους – Όλους όσοι στηλίτευσαν τη χυδαία συμπεριφορά του

Πως δεν έχει καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ο γνωστός -για όλους τους λάθος λόγους- τραπερ Snik, ο οποίος αφού προσπάθησε να καταστρέψει τα MAD VMA (μαζί με τον Light) και στη συνέχεια αποκάλεσε στο Instagram την κοπέλα του «πατσαβούρα» στη συνέχεια επιτίθεται σε όλους όσοι στηλίτευσαν τη χυδαία αυτή συμπεριφορά του.

Ο τράπερ επιχειρεί… να το ρίξει στην πλάκα ισχυριζόμενος πως χάριν αστεϊσμού αποκάλεσε την κοπέλα του με αυτόν τον απρεπέστατο τρόπο, αγνοώντας προφανώς ότι τέτοιες πλάκες δεν μπορούν να γίνονται, ειδικά όταν αποτελείς πρότυπο για μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας και κυρίως για παιδιά που τώρα διαμορφώνουν χαρακτήρα και είναι πολύ πιθανό να αντιγράψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, αγνοώντας το ότι πρόκειται για… πλάκα.

Νέο παραλήρημα

«Λοιπόν ακούστε παλιό…, εσείς με τα άρθρα που κάνετε, εσείς στα πάνελ καλό θα ήταν να ξέρατε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα» λέει αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας λίγο, που δεν την κάνετε και σωστά» συμπληρώνει, ενώ ακολουθεί ακόμα ένα βίντεο στο οποίο βρίζει με χυδαίο τρόπο τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το εν λόγω θέμα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.