ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Squid Game: Δυσάρεστα νέα για τους φίλους της σειράς αναφορικά με τον δεύτερο κύκλο

Πότε θα είναι έτοιμη η δεύτερη σεζόν

Squid Game: Δυσάρεστα νέα για τους φίλους της σειράς αναφορικά με τον δεύτερο κύκλο

Μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στο Netflix έχει πάρει το πράσινο φως ώστε να ετοιμάσει και δεύτερη σεζόν, έπειτα από την τεράστια επιτυχία της πρώτης ωστόσο οι φίλοι της σειράς θα πρέπει να περιμένουν υπομονετικά.

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο δημιουργός Hwang Dong-Hyuk, αποκάλυψε ότι το χρονοδιάγραμμα που θα είναι έτοιμη η συνέχεια του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού» κυμαίνεται μεταξύ 2023-2024.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι δεν έχει καν ξεκινήσει να γράφει το σενάριο, παρότι έχει τρεις σελίδες με ιδέες. «Η ανθρωπιά θα δοκιμασθεί σε αυτά τα παιχνίδια για ακόμη μια φορά. Θέλω να θέσω το ερώτημα αν είναι εφικτή η αληθινή αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων», τόνισε ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι σε άλλη συνέντευξή του, τον Απρίλιο, ο Hwang είχε αναφερθεί στο σενάριο του 2ου κύκλου τονίζοντας τότε ότι οι χαρακτήρες που θα επιστρέψουν είναι ο Seong Gi-hun και ο Front Man, με την εμβληματική μάσκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.