ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στον «αέρα» η συνεργασία του Α.Μικρούτσικου με την Κ.Καινούργιου – Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Με κορωνοϊό εδώ και μια εβδομάδα

Στον «αέρα» η συνεργασία του Α.Μικρούτσικου με την Κ.Καινούργιου – Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Την τελευταία εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από την εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο γνωστός παρουσιαστής κόλλησε όπως φαίνεται, από τη σύντροφό του που νοσεί και χρειάζεται τον χρόνο του μέχρι να αναρρώσει. Ωστόσο, παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» κι ενημέρωσε το κοινό τόσο για την κατάσταση της υγείας του, όσο και για τα μελλοντικά, τηλεοπτικά του σχέδια.

«Εδώ και μία εβδομάδα υπάρχει ο κορωνοϊός. Υπάρχει μια μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω πως πέφτει, με τα χάπια που πήρα. Δεν έχω πυρετό, είναι θέμα 3-4 ημερών νομίζω για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή και τώρα με τον κορωνοϊό. Οπότε, εντάξει, καλά πάμε. Η γάτα έχει ακόμα αποθέματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Λόγοι ευγενείας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό και στην εκπομπή, αλλά και την τηλεόραση, με πιέζουν να είμαι στο φινάλε του Super Κατερίνα την Παρασκευή, υπό τον όρο να είμαι υγιής και όχι επικίνδυνος για άλλους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση να βρίσκεται ξανά στην ίδια εκπομπή την επόμενη χρονιά, αρκεί να ακούγονται όλες οι απόψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.