ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor 2024: Aνακοινώθηκε η μέρα της πρεμιέρας – Τι αλλάζει στο ριάλιτι επιβίωσης

Ένα διαφορετικό ριάλιτι θα δουν φέτος οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ

Survivor 2024: Aνακοινώθηκε η μέρα της πρεμιέρας – Τι αλλάζει στο ριάλιτι επιβίωσης

Η πρεμιέρα του Survivor 2024 έχει καθοριστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21:00. 

Οι υπόλοιπες ημέρες και ώρες προβολής θα ανακοινωθούν εκ νέου από το κανάλι που θα διευθετήσει τις εκκρεμότητες με το υπόλοιπο πρόγραμμα της prime time. Έτσι το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Στο νησί 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης και θα γνωρίσουν την περιπέτεια αλλιώς. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

32 δυναμικές προσωπικότητες θα μοιραστούν στις δύο ομάδες. Κάποιοι παίκτες θα συστηθούν για πρώτη φορά στο κοινό και θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Το ριάλιτι επιβίωσης φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις. Επίσης οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης.

Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το Survivor 2024 παίζεται αλλιώς και όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για τις ανατροπές που θα παρακολουθήσουν σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Νέοι κανόνες, παλιοί παίκτες και αναμονή για τις τελικές ομάδες που θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Φέτος όπως έχει ακουστεί, δεν θα υπάρχουν αποβολές, παρά μόνο σε ακραία περίπτωση χειροδικίας. Θα υπάρχουν όμως χρηματικά πρόστιμα ικανά να επαναφέρουν στην τάξη τους θερμόαιμους παίκτες.

Επιστρέφουν οι ατομικές ασυλίες που τα τελευταία χρόνια είχαν αντικατασταθεί από τις ομαδικές. Όπως καταλαβαίνουν πολλοί, ο Ατζούν φέτος σπάει τις κλίκες και τη βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες για τις αποχωρήσεις. Παίζεις; Μένεις! Αυτό είναι το παιχνίδι πλέον.

Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί τα εξής ονόματα υποψήφιων Διασήμων που έχουν κάνει ραντεβού με την παραγωγή του Survivor 2024: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκέντσογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Τζέιμς Καφετζής, Μαρία Αντωνά, Αλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βασίλης Πορφυράκης.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.