ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor All Star: Αποκάλυψη για ερωτικό τρίγωνο – Γυναίκα προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε ζευγάρι

Συνεχίζεται το σκληρό ριάλιτι στο Survivor - Αποκαλύψεις και για ερωτικό τρίγωνο

Survivor All Star: Αποκάλυψη για ερωτικό τρίγωνο – Γυναίκα προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε ζευγάρι

Νέο ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται πως έχει προκύψει μεταξύ παικτών στο Survivor All Star, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.  

Το νέο ζευγάρι του Survivor All Star το έμαθε η Φαίη Σκορδά, μέσα από μήνυμα που έλαβε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε μέχρι και μήνυμα στον Γιώργο Λιανό για να μάθει τα ονόματα των δύο ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ζευγάρι κρατούν τη σχέση τους κρυφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, υπάρχουν δυο παίκτες στον Άγιο Δομινικο, μια γυναίκα κι ένας άντρας, που… πλησίασαν αρκετά – ερωτικά – ο ένας τον άλλον αλλά, όπως έκανε γνωστό, μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να προσελκύσει τον άντρα αυτό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.