ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία – Ποιος είναι ο νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο

Τις επόμενες μέρες αναμένονται δύο νέες προσθήκες

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία – Ποιος είναι ο νέος έρωτας στον Άγιο Δομίνικο

Γεμάτο ένταση και ανατροπές αναμένεται να έχει και το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα, με τα τελευταία spoiler, οι «Διάσημοι» ηττώνται ξανά από τους «Μαχητές», οι οποίοι επιτέλους γυρίζουν ήρεμοι στην καλύβα τους.

Οι «Διάσημοι» από την άλλοι οδηγούνται για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο για την ψηφοφορία και καλούνται να υποδείξουν, άλλους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι στην χθεσινή καταμέτρηση των ψήφων υπήρχαν πολλά από τα ονόματα των παικτών.

Τελικά όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν και πάλι υποψήφιος για να αποχωρήσει όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνεχίζεται το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτριά του στο Survivor All Star.

Ο 36χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, από τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού, αφού συνδέονται με ένα νέο ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριος Πρίαμος απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τους συμπαίκτες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.