ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor All Star: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε μια «ανάσα» πριν τον τελικό (βίντεο)

Το πρόγραμμα μέχρι τον μεγάλο τελικό

Survivor All Star: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε μια «ανάσα» πριν τον τελικό (βίντεο)

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο Survivor All Star με την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό να έχει ξεκινήσει.

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε για 2η φορά MVP αυτή την εβδομάδα και ρίσκαρε την παραμονή του στο Survivor All Star με το να ζητήσει να ψηφιστεί και να βγει στον τάκο με στόχο να… διώξει την Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης το 2021 έβαλε τη Σταυρούλα ανάμεσα στον ίδιο και το Νίκο Μπάρτζη, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει ήδη αποφασίσει στην 24ώρο ψηφοφορία για τους παίκτες που θα κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα η Σταυρούλα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Έτσι οι Σάκης, Νίκος, Μαριαλένα, Στέλλα και Μάριος είναι οι 5 survivors που θα συνεχίσουν τη μάχη τους για ακόμα μια εβδομάδα πριν ένας από αυτούς αποχωρήσει και προκύψει η τελική 4αδα που θα τρέξει στους αγώνες κατάταξης για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του/της στον τελικό στο Γαλάτσι.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/6) βγήκαν τα… μαχαίρια μεταξύ Στέλλας Ανδρεάδου και Σταυρούλας Χρυσαειδή, με την πρώτη να επιμένει στην άποψη που εξέφρασε στο συμβούλιο της Τετάρτης για την συμπαίκτρια της.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ουδέποτε ήρθαν κοντά οι δυο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και δεν θα προσπαθήσει καθόλου να αλλάξει αυτό στα τελευταία… χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι την οριστική αυλαία για το Survivor All Star.

«Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera πως ότι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ. Τόσο κακό είναι δηλαδή να πω την αλήθεια; Αν κάποιους τους πειράζει αυτό, ίσως μάλλον αυτοί να έχουν το λάθος να το πω έτσι» ανέφερε η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής για την 28χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Από την πλευρά της η Σταυρούλα, η οποία έχει καταλήξει πως όλοι θέλουν να την «πετάξουν» εκτός ριάλιτι, δεν δίστασε να πει μεταξύ άλλων πως «για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω θα πουλούσαν και την ψυχή τους»

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την κατάσταση, όλη αυτή την ψευτιά. Κάθε φορά βρίσκουν και κάτι παραπάνω να πουν. Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν. Τους βλέπω μετά τον αγώνα, πάλι το ίδιο. Νιώθω ότι παίζω σε κάποιο θεατρικό έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα. Βλέπω πως για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω, για να φτάσουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν, θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», δήλωσε μεταξύ άλλων η 28χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Σταυρούλα και Στέλλα ξέχασαν για λίγο την κόντρα τους και… ενώθηκαν για να αντιμετωπίσουν μαζί με τη Μαριαλένα τους Μάριο, Νίκο και Σάκη στο παιχνίδι της Καραϊβικής, «πες το αλλιώς».

Οι 6 survivors διασκέδασαν με τη ψυχή τους με τις γυναίκες όμως να χαμογελούν περισσότερο στο τέλος καθώς «πετσόκοψαν» τους άνδρες με 5-2 και απόλαυσαν από τέσσερα κρουασάν σοκολάτας η κάθε μια τους.

Στο στίβο μάχης για την 4η ασυλία ο πρώτος που τέθηκε νοκ άουτ ήταν ο υποψήφιος προς αποχώρηση Μπάρτζης.

Η 2η που τον ακολούθησε ήταν η Μαριαλένα, ενώ εκτός βρήκε και η Σταυρούλα, με την τελευταία της ζωή να της την… τρώει ο Σάκης. Ο νικητής της προηγούμενης ασυλίας όμως δεν κατάφερε να μείνει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει και την 4η ασυλία, με τον Μάριο να τον στέλνει στον πάγκο.

Στον τελικό Μάριος και Στέλλα έδωσαν μάχη για το ποιος θα πάει ασφαλής στο συμβούλιο με τη 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής για μία νίκη να μην καταφέρνει να διεκδικήσει τον τίτλο του MVP από τον Σάκη, αφού τη νίκησε ο Μάριος και πήρε την ασυλία.

Ο νικητής της 4ης ασυλίας επέλεξε να φάει πρωινό μαζί με τη Στέλλα και τον Σάκη… χωρίζοντας μετά από καιρό το ζευγάρι.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως ο χρόνος για τον τελικό ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα, καθώς τους απέμεινε μόλις μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο πριν πάρουν το αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Αθήνα.

«Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι που το περιμένετε πάρα πολύ καιρό! Αμέσως μετά από αυτή την αποχώρηση, η πεντάδα του Survivor μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα παραμονής στο νησί», είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι και τους ανέλυσε το «μενού» της τελευταίας εβδομάδας στο νησί.

«Λοιπόν, θα έχουμε ένα αγώνα επάθλου. Έναν και τελευταίο! Στη συνέχεια θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας από τους οποίους θα προκύψει και η τελευταία αποχώρηση για να φτάσουμε στην τετράδα πλέον του Survivor All Star. Καταλαβαίνετε ότι θα είναι η πιο δύσκολη και η πιο στενάχωρη αποχώρηση, η πιο κρίσιμη, πείτε το όπως θέλετε. Και φυσικά μετά, οι παλιοί θυμούνται, θα ξεκινήσουν οι διάσημοι αγώνες κατάταξης. Αγώνες κατάταξης για να φτάσουμε στους δύο πρώτους παίκτες, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στον live ημιτελικό στο Γαλάτσι ενώ για τους υπόλοιπους δύο θα παραταθεί η αγωνία λίγο ακόμα. Γιατί θα ανοίξει εδώ μια ψηφοφορία, η οποία θα κλείσει πλέον στο Γαλάτσι, όπου και θα μάθουμε ποιος από αυτός τους δύο δεν συνεχίζει και ποια είναι η τριάδα του τελικού».

Στην κάλπη το… μαγείρεμα συνεχίστηκε με τον Σάκη να βγαίνει στον τάκο με 4 ψήφους.

Ο MVP των ασυλιών εξήγησε τους λόγους που ρίσκαρε με το να βγει υποψήφιος και στη συνέχεια επέλεξε για τρίτο υποψήφιο μαζί με τον ίδιο και το Νίκο Μπάρτζη τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Σταυρούλα περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη και όταν άκουσε το όνομά της από τον Γιώργο Λιανό δήλωσε ότι ανακουφίστηκε.

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα», είπε η 28χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Παρότι η απόφαση του Σάκη ήταν αυτή που καθόρισε την αποχώρηση της, η Σταυρούλα πριν πάρει τη δάδα της και αποχαιρετήσει είπε ότι θα ήθελε να δει τον… δήμιό της να κατακτάει το Survivor All Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να κερδίσει ο Σάκης, ξέρω πως είναι να κουβαλάς μια ομάδα», είπε και έφυγε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.