ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που φαίνεται να έχουν υπογράψει για το ριάλιτι επιβίωσης

Με παρουσιαστή όπως όλα δείχνουν τον Γιώργο Λιανό

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που φαίνεται να έχουν υπογράψει για το ριάλιτι επιβίωσης

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Survivor All Star, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη της χρονιάς.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να έχει τους καλύτερους παίκτες των πέντε προηγούμενων κύκλων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τον ΣΚΑΙ. Από την άλλη πολλοί είναι οι παίκτες που ισχυρίζονται ότι έχουν δεχθεί πρόταση, άλλοι έχουν ήδη «κλείσει», ενώ όλα δείχνουν πως παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Μπάκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε τα 8 πρόσωπα που έχουν ήδη αποδεχθεί την πρόταση για το «Survivor All Star» και θα τους δούμε σύντομα να αγωνίζονται στον στίβο μάχης

Survivor All Star: Οι 8 παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης

  • Αλέξης Παππάς
  • Τζέιμς Καφετζής
  • Σάκης Κατσούλης
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Εύη Σαλταφερίδου
  • Ελευθερία Ελευθερίου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.