ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor All Star: Kαυγάς Ελευθερίας-Μάριου – «Με έλεγες αγάπη σου αλλά κοιτάς μόνο τον κω… σου» – Η ελεύθερη πτώση της ελληνικής TV

Η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου έφερε τα «πάνω κάτω» στο ριάλιτι

Survivor All Star: Kαυγάς Ελευθερίας-Μάριου – «Με έλεγες αγάπη σου αλλά κοιτάς μόνο τον κω… σου» – Η ελεύθερη πτώση της ελληνικής TV

H άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει φέρει τα «πάνω κάτω» στο Survivor All Star, αφού με το που πάτησε το πόδι της στο νησί, θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μάριο, για τη σχέση του με την Καρολίνα όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.

Σε ένα reality το οποίο απεικονίζει με μεγάλη ευκρίνεια την πτώση της ελληνικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, λίγη ώρα πριν, η τραγουδίστρια δεν άντεξε την πίεση και όλο αυτό που συνέβη και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου καθόταν με τους συμπαίκτες της στην καλύβα, όταν άρχισε να λέει: «Πολλές φορές λέμε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, ευτυχώς που δεν μπήκα από την αρχή στο παιχνίδι. Ευτυχώς που ήμουν έξω και είδα κάποια πράγματα. Και τελείωσε όσο ήταν νωρίς, αυτή η ιστορία. Δεν στενοχωριέμαι».

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί» φώναξε, εν συνεχεία, η Ελευθερία Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μπροστά σε όλη την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star.

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου» ξέσπασε η νέα παίκτρια του Survivor All Star με τον συμπαίκτη της να ακούει δίχως αντίδραση.

«Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου» τόνισε, μεταξύ άλλων πολλών… γαλλικών, η νέα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.