ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: «Γερή μπάζα» της Ελευθερίας Ελευθερίου από την συμμετοχή της στο παιχνίδι – Με τόσα χρήματα έφυγε

Πλουσιότερη κατά μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: «Γερή μπάζα» της Ελευθερίας Ελευθερίου από την συμμετοχή της στο παιχνίδι – Με τόσα χρήματα έφυγε

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το Survivor All Star, με τους συμπαίκτες της να αιφνιδιάζονται από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης, με την τραγουδίστρια να είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Ήταν η τέταρτη φορά και το ταξίδι για εμένα κάπου εδώ τελειώνει. Είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά λίγο πριν φύγουμε από την καλύβα. Είναι απόλυτη αποδεκτή η απόφαση του κοινού. Νιώθω πάρα πολύ δυνατή που κατάφερα και επιβίωσα, αγωνίστηκα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Κρατάω όλα όσα έχω περάσει στο παιχνίδι. Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό.

Όσο για τον ποιον θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star, αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη.

Survivor All Star: Πλουσιότερη κατά μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ η Ελευθερία Ελευθερίου

Υπενθυμίζεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο Survivor All Star στο επεισόδιο της 19ης Φεβρουαρίου, και έμεινε συνολικά εντός του reality επιβίωσης 7 εβδομάδες.

Με δεδομένο ότι κάθε παίκτης του reality επιβίωσης αμείβεται με 5.000 ευρώ τη βδομάδα, η τραγουδίστρια επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο πλουσιότερη κατά 35.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.