ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor All Star: Ο Ατζούν αποκάλυψε για τις αμοιβές που θα παίρνουν οι παίκτες

«Με τα χρήματα που τους πληρώνουμε, καλύπτουμε...»

Survivor All Star: Ο Ατζούν αποκάλυψε για τις αμοιβές που θα παίρνουν οι παίκτες

Τις πρώτες του δηλώσεις πριν την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor παραχώρησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Δεν ξέρω για τα χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτά. Με τα χρήματα που τους πληρώνουμε, καλύπτουμε μόνο το χρόνο που θα χάσουν από τις δουλειές τους. Δεν προσπαθούμε να τους κάνουμε πλούσιους», είπε.

Και συνέχισε για το λόγο που δεν ακολουθούσε τον Γιώργο Λιανό στα social media: «Θα τον ακολουθήσω αμέσως. Δεν ξέρω το λόγο που δεν τον ακολουθώ. Χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου επαγγελματικά κι υπάρχει μια ομάδα οκτώ ατόμων που χειρίζεται το Instagram. Τους ακολουθώ όλους από το ψεύτικο προφίλ μου».

«Στο Instagram μπορεί να γίνουν λάθη και να σχολιαστούν τα σχόλιά μου. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ ένα ψεύτικο προφίλ κι ακολουθώ τον παρουσιαστή, όπως κι όλους. Ο Γιώργος είναι αδερφός μου. Ξέχασα να τον ακολουθήσω και θα τον ακολουθήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος επιχειρηματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος μίλησε και για την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Τριαντάφυλλο κι εξήγησε ότι μόνο ο Θεός ξέρει αν θα κάνει την εμφάνιση του στο Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.