Survivor All Star: Όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης – Μπάνιο, τραγούδι και χορός (βίντεο)

Οι παίκτες του Survivor All Star μπόρεσαν μετά από μήνες να… πλυθούν

Survivor All Star: Όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης – Μπάνιο, τραγούδι και χορός (βίντεο)

Ούτε αγώνας ασυλίας, ούτε συμβούλιο με τσακωμούς. Αυτή τη φορά, όλοι ήταν χαρούμενοι στο Survivor All Star.

Αιτία; Το πάρτι της ένωσης. Που σημαίνει ότι οι παίκτες του Survivor All Star μπόρεσαν μετά από μήνες να… πλυθούν. Κανονικά, με σαμπουάν και αφρόλουτρο. Κι απ’ όσα είχε το πρόγραμμα, αυτό φάνηκε να τους ενθουσιάζει περισσότερο.

«Δεν το πιστεύω ότι θα βάλω σαμπουάν στο κεφάλι μου και θα φύγει αυτή η βρώμα μετά από τόσους μήνες! Θα νιώσουμε επιτέλους γυναίκες» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία έφτασε στα ντους με… κωλοτούμπες.

«Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραπ στο σώμα και να αισθανθούμε άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να είμαστε όπως πρέπει γιατί έχουμε και το βράδυ να τραγουδήσουμε στο πάρτι της ένωσης» τόνισε, με χιούμορ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απευθυνόμενος στην κάμερα του Survivor All Star.

Ο δε Σάκης Κατσούλης βρήκε την ευκαιρία να πειράξει τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ρίχνοντάς της συνεχώς σαμπουάν με την ίδια να πιστεύει ότι είχε βάλει περισσότερο απ’ όσο έπρεπε

Και αφού πλύθηκαν, κουρεύτηκαν, χτενίστηκαν, βάφτηκαν και φόρεσαν τα… καλά τους, οι παίκτες του Survivor All Star βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους… ξανασύστησε.

«Χαίρομαι που σας βλέπω έτσι ντυμένους και θέλω να σας πω ότι είστε όλοι υπέρλαμπροι! Να σχολιάσουμε λιγάκι την εμφάνιση της Ρίας Κολοβού» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Λιανός για να σηκώσει όρθια την… ολοκαίνουργια εντυπωσιακή παίκτρια του Survivor All Star και να ακολουθήσει ο σχολιασμός και πολλών άλλων παικτών όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στις συζητήσεις των παικτών κυριάρχησε η… συμβίωση, αφού μετά την ένωση, Κόκκινοι και Μπλε θα μοιράζονται μια καλύβα και φυσικά οι νέες “συμμαχίες”.

Μετά το λουκούλλειο γεύμα που είχε ετοιμάσει η παραγωγή του Survivor All Star για τους παίκτες, όλοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό τραγουδιού, με έπαθλο ένα ταξίδι στην… ένωση του χρόνου!

Εκεί, αν και τελικά κέρδισε η Ρία Κολοβού, την παράσταση έκλεψε ο Στέλιος Χανταμπάκης που έγινε… Σάκης Ρουβάς και να ερμηνεύσει «Η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία που γνωρίσαμε με την φωνή του Σάκη Ρουβά, «Η καρδιά μου χτυπά» αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Με άκρως χιουμοριστική διάθεση, ο παίκτης του Survivor All Star θέλησε να αποτυπώσει στη σκηνή και την πασίγνωστη χορογραφία που είχε κάνει στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Έλληνας σταρ με την μαύρη φούστα. Βέβαια, αντί μαύρης φούστας, φορέθηκε μια… μαύρη κουβέρτα από την καλύβα της ομάδας του.

Την… καλύτερη φωνή, απ’ όλους βέβαια, κατά γενική ομολογία, είχε η Εύη Σαλταφερίδου.

Ο δε Σπύρος Μαρτίκας βρήκε ευκαιρία με το τραγούδι που επέλεξε (Μέχρι το τέλος του κόσμου, του Αντώνη Ρέμου) να στείλει ένα φιλί στη σύντροφό του Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία η σχέση τους ξεκίνησε στο περσινό πάρτι της Ένωσης στο Survivor.

«Αφιερωμένο στην επέτειο με την Βρισηίδα. Είναι η επέτειος της ένωσης με ένωση, ένας χρόνος» ομολόγησε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό για να αναρωτηθεί με χιούμορ «λες να έχουμε ένωση και του χρόνου;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αφού κατέβηκαν οι παίκτες από τη σκηνή, ανέβηκε ο Στέλιος Ρόκκος για να ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες του, να κάνει ντουέτο με τον Γιώργο Λιανό και να δώσει… ραντεβού με τους παίκτες στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας (24.04.2023)!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.