Survivor All Star: Τους «έδωσε στεγνά» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – «Οι Μπλε τρώνε»

Δεν έχει σταματήσει να πετά «σπόντες» για το ριάλιτι από το οποίο αποχώρησε

Survivor All Star: Τους «έδωσε στεγνά» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – «Οι Μπλε τρώνε»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος  έχει προχωρήσει σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για το Survivor All Star από τη στιγμή που αποχώρησε, ενώ το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου έκανε και μία αποκάλυψη για την πρώην ομάδα του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, έγραψε: «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», προσθέτοντας δίπλα το hashtag του Survivor.

Όταν μάλιστα, μία ακόλουθός του σχολίασε ότι «δεν σε τιμάνε αυτά», εκείνος έσπευσε να της απαντήσει: «Την αλήθεια λέω αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμανε οκ δεκτό».

Δείτε την ανάρτησή του

Οι δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του

Όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους ανθρώπους της παραγωγής να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα η υποδοχή του στην Ελλάδα, έκρυβε για εκείνον μία έκπληξη, καθώς αντίκρισε κόσμο στο αεροδρόμιο με αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.

Με τη σειρά του ο ίδιος έκανε ελάχιστες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν εκεί. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε: «Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Δεν σας αρέσει; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω» είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Για το αν υπάρχουν κινητά είπε: «Δεν ξέρω. Θα δούμε παιδιά. Ε θα βγω στον ΣΚΑΙ. Όλα καλά κι όλα τέλεια» πρόσθεσε.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, «καρφώνοντας» το Survivor All Star. Με τη δημοσίευσή του έδειξε ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα και ανάρτησε στο Instagram μια αφίσα του τσίρκου Medrano, δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Anagnostopoulos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.