ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για την ένωση των ομάδων – Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Το κλίμα στη μπλε ομάδα είναι τεταμένο, ενώ η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, φέρνει νέους καυγάδες

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για την ένωση των ομάδων – Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σε μια νέα φάση περνάει τo Survivor, καθώς οι παίκτες βρίσκονται ένα βήμα πριν την ένωση των ομάδων, την οποία συνοδεύει συνήθως ένα λαμπερό πάρτι αλλά και πολλές αλλαγές.

Η αγωνία στο επεισόδιο της Κυριακής «χτύπησε κόκκινο», εν αναμονή του πρώτου υποψηφίου για αυτή την εβδομάδα, με φόντο την ένωση.

Το κλίμα στη μπλε ομάδα είναι τεταμένο, ενώ η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, φέρνει νέους καυγάδες στην καλύβα.

Τόσο ο Τάκης Καραγκούνιας όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγαίνουν εκτός εαυτού με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και σύσσωμοι οι «Μπλε» ζητούν απεγνωσμένα την αποχώρησή του. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τους συμπαίκτες του και να τους «ξεσκεπάσει» για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα θα έχει πολλές στιγμές αγωνίες, αφού ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσει τις νίκες η «Κόκκινη» ομάδα;

«Μπλε» και «Κόκκινοι» θα συναντηθούν στο Συμβούλιο του νησιού, όπου οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να προχωρά σε ηχηρές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο πριν την ένωση του φετινού Survivor;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.