ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα που έχει δώσει τα «χέρια» για τους Διάσημους

Τα ονόματα που «παίζουν» για τον νέο κύκλο

Survivor: Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα που έχει δώσει τα «χέρια» για τους Διάσημους

Το Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2024, με την πρώτη παίκτρια για τους Διάσημους να έχει ήδη δώσει τα «χέρια» με την παραγωγή, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ.

Το reality επιβίωσης, μετά τον περσινό, «επετειακό» κύκλο με το Survivor All Star, επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με νέα επεισόδια, αλλά και γνώριμα πρόσωπα.

Στο σχετικό trailer που βγήκε προ ολίγων ημερών στον «αέρα», καταγράφονται πλάνα από το «γνώριμο», πλέον, τοπίο στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μέσω αυτού γνωστοποιείται πως οι δηλώσεις συμμετοχής για το παιχνίδι έχουν ανοίξει.

Σύμφωνα, τώρα, με σχετικά ρεπορτάζ που έχουν έρθει στο «φως», στο Survivor 2024 θα έχουμε «άρωμα» All Star, καθώς η παραγωγή του παιχνιδιού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους από τους… παλιούς μας γνώριμους από τον Άγιο Δομίνικο, και μάλιστα, να έχει δώσει τα χέρια με μία εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», η παραγωγή του reality επιβίωσης φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην ίδια εκπομπή, επικαλούμενος σχετικές πληροφορίες του, ο νέος κύκλος του reality θα ονομάζεται Survivor Super Star, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Ασημίνα Χατζηανδρέου φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με την παραγωγή, και για τη συμμετοχή της θα αμείβεται με το ποσό των 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα συμμετείχαν στο Survivor All Star, με την αποχώρησή τους από το παιχνίδι να είναι «επεισοδιακή», αφού αποβλήθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.