ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Τι λένε πριν την αναχώρησή τους

Οι τέσσερις νέοι παίκτες είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τα πάντα

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Τι λένε πριν την αναχώρησή τους

Έτοιμοι για τον Άγιο Δομίνικο είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπάινουν στο Survivor και που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα λίγο πριν ταξιδέψουν για να ενωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησαν στην εκπομπή «Fay’s Time».

Η Αναστασία Τσερού δηλώνει ότι «Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Απ’ ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα».

Η νέα παίκτρια του Survivor σημείωνει ότι «Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά».

Ο Νίκος Ρικουνάκης από την πλευρά του σημειώνει «Θα επέλεγα να αγωνιστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία. Με πνίγει εμένα αυτό».

Η έτερη γυναίκα, Ευγενία Μπόρλα λέει «Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα. Είμαι αρκετά δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χριστόφορος Ταξίδης αναφέρει πως «Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.