ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Στο ίδιο έργο, του Survivor, θεατές βρέθηκαν οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Τετάρτης όταν και συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Πριν από αυτό, βεβαίως, είχε λάβει χώρα το τρίτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας το οποίο και κέρδισε ο Νίκος Γιάννης.

Έτσι, για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, τόσο ο Νίκος Γιάννης όσο και ο Άρης Σοϊλέδης που είχε κατορθώσει να πάρει τις δυο προηγούμενες ατομικές ασυλίες ήταν απλοί παρατηρητές των γεγονότων.

Μάλιστα, ο χορευτής και παίκτης του Survivor είχε μια πολύ ευάλωτη στιγμή στο συγκεκριμένο επεισόδιο όταν αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του και τα παιδικά του χρόνια.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι «εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου», θα σου πω ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Στην πορεία του επεισοδίου, όμως, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκ νέου εκείνον ή εκείνην που θα συναντούσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στον τάκο. Και όπως χαρακτηριστικά λέει ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός… η κάλπη μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.