ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Μάχη ισχυρή για τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Διαφορετικά ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα το Survivor καθώς πλέον το παιχνίδι έχει μετατραπεί σε ατομικό όσον αφορά τη διεκδίκηση της ασυλίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η νέα εξέλιξη έφερε αναταράξεις καθώς οι παίκτες προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να ζυγίσουν τις φιλίες και τις συμμαχίες τους.

Στο πρώτο συμβούλιο του Νησιού, στον τάκο βρέθηκε ο πιο αδύναμος παίκτης αυτή τη στιγμή που είναι ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κατοχυρώσει με ευκολία την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Προχθές η μπλε κι η κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν ξανά για να αποφασίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο κι άρα τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα παλέψει για την παραμονή του στο παιχνίδι με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι παίκτες ψήφισαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ναι μεν το περίμενε αλλά από την άλλη έδειξε πως φοβάται να αντιμετωπίσει τον Σπύρο, που έχει βγει υποψήφιος για έντεκα φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο χθεσινό τρίτο συμβούλιο προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor κι αυτοί ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας που ισοβάθμισαν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο δημοφιλείς παίκτες να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.