ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Απίστευτη ανατροπή με το φαβορί

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Οι στρατηγικές διαμορφώνονται στο Survivor κι οι παίκτες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φτάσουν στο μεγάλο τελικό του ριάλιτι κι ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο. Σε αυτήν κρίσιμη προτελευταία εβδομάδα όλα μπορούν να ανατραπούν.

Ο προχθεσινός αγώνας ασυλίας έκρυβε μια έκπληξη καθώς δεν προέκυψε ένας υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δύο. Αυτοί ήταν ο Νίκος Γιάννης κι η Μαίη Εμμανουηλίδου. Και μπορεί ο πρώτος να έδειξε ότι δεν πήρε τόσο άσχημα την υποψηφιότητά του αλλά δεν συνέβη το ίδιο με την Μαίη, η οποία δεν καταλάβαινε με ποιο σκεπτικό τη ψήφισαν οι συμπαίκτες της.

Χθες, ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας με τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να τη διεκδικήσουν και να μην βρεθούν στον τάκο. Βέβαια, μπορεί ο Νίκος κι η Μαίη να αναδείχθηκαν χθες υποψήφιοι αλλά αγωνίστηκαν κι αυτοί κανονικά γιατί σε περίπτωση που κέρδιζαν την ασυλία, μπορούσαν να προστατεύσουν έναν συμπαίκτη τους. Αυτό τελικά συνέβη αφού ο Νίκος Γιάννης ήταν αυτός που κέρδισε την ασυλία, με τον Άρη Σοϊλέδη να μη συνεχίζει το σερί των νικών του.

Με τον Νίκο να προστατεύει τελικά τον Στάθη Σχίζα από την ομάδα του και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να δείχνει ισοψηφία, προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Την τετράδα των υποψηφίων κλείνουν ο Άρης Σοϊλέδης κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Άρης είναι μία από τις περιπτώσεις που οι συμπαίκτες του τον περίμεναν στη γωνία λόγω της αγωνιστικότητάς του και τώρα βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία να απαλλαγούν από την παρουσία του στο Survivor. Θα τα καταφέρουν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.