Τον έβγαλαν στον τάκο δίχως δεύτερη σκέψη

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας χθες στο Survivor και Μπλε και Κόκκινοι επιδόθηκαν σε έναν ανατρεπτικό αγώνα για να τη διεκδικήσουν.

Την ίδια στιγμή, που ο έρωτας ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου έχει φουντώσει, οι συμπαίκτες τους δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι αυτήν την ξαφνική συνύπαρξη – συμμαχία στο Survivor. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άνοιξε πυρ εναντίον τους, αναφέροντας πως ο Σπύρος θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι με κάθε τρόπο θεμιτό ή αθέμιτο.

Παράλληλα σημείωσε πως η Βρισηίδα θέλει να χαθεί η ασυλία για την ομάδα τους, ούτως ώστε να προστατεύσει το έτερόν της ήμισυ στο παιχνίδι. Την ίδια τακτική διέκρινε κι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είδε σχέδιο πίσω από όλο αυτό.

Η ένταση, που ξέσπασε στους πάγκους για το αποψινό αγώνισμα ασυλίας, μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έκανε λόγο για λυκοφιλίες στο Survivor, αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Άρη προς τον φίλο του, Γιώργο Ταλάντσεβ.

Χθες, ο Γιώργος Λιανός είχε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για την εξέλιξη του Survivor, καθώς ανέφερε πως ο παίκτης που θα έχει την ατομική ασυλία, δεν θα υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τον αποδεκατισμό της κόκκινης ομάδας όπου αρκετά μέλη της έχουν αρρωστήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε να αποφασίσει για τον δικό της υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά από την αποψινή της ήττα, κι η κάλπη έδειξε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που θεωρείται από τους πιο αδύναμους παίκτες.