ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Βρέθηκε στον τάκο ακόμα μια φορά

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Η μικρή ανάπαυλα και τα ταξίδια έλαβαν τέλος προσωρινά στο Survivor κι οι παίκτες επέστρεψαν στη σκληρή πραγματικότητα με τα αγωνίσματα για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Στον στίβο μάχης οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κατοχυρώσουν την πρώτη ασυλία, καθώς τα όρια έχουν στενέψει σημαντικά στο Survivor. Εκεί την πρώτη νίκη της εβδομάδας πήραν οι Μπλε κι έτσι οι κόκκινοι ήταν αυτοί που έπρεπε να επιλέξουν τον παίκτη που αποδίδει λιγότερο στην ομάδα του και που θα χρειαστεί να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από τον Στάθη Σχίζα και δεν γνωρίζει το λόγο που ο τελευταίος του επιτίθεται χωρίς να έχει κάνει κάτι. Ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ένταση που ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη, στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, στην Βρισηίδα Ανδριώτου και στον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος έκανε μια αποκάλυψη, που τάραξε τα νερά κι η ένταση χτύπησε κόκκινο. Αφού αρχικά έψεξε το γεγονός ότι ο Άρης κι η Ασημίνα έχουν γίνει φίλοι ενώ παλιότερα είχαν έρθει σε σύγκρουση, στη συνέχεια ανέφερε πως η Βρισηίδα καθόταν στα πόδια του Άρη. Αυτό, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αστραπιαίες αντιδράσεις, με την Βρισηίδα να βγαίνει εκτός εαυτού. Το ίδιο συνέβη και με την Ασημίνα κι όσα ανέφερε ο Σπύρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, μετά τη ψηφοφορία, για δέκατη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.