ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Μετά τη προχθεσινή ανάπαυλα και το ταξίδι στο Coco Bongo, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην καλύβα του Survivor All Star ανανεωμένοι, για να συνεχίσουν το δυνατό σερί νικών των τελευταίων ημερών. Από την άλλη οι Μπλε βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η συνεχής πείνα κάνει τη νίκη να φαντάζει μονόδρομος.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έκρυβε δυνατές αναμετρήσεις και αρκετά races κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Μετά τους πρώτους δύο γύρους, στους οποίους Μπλε και Κόκκινοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, ακολούθησε το τρίτο και πλέον καθοριστικό σετ. Εκεί οι Μπλε έδειξαν καλύτερη απόδοση, κέρδισαν και οδήγησαν την ομάδα του Σάκη Κατσούλη στην κάλπη.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Οι επιλογές είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες, αφού τα κορίτσια των δύο ομάδων προστατεύονται λόγω αριθμητικής υπεροχής των ανδρών παικτών. Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor, ο Γιώργος Κόρομι ήταν εκείνος που ψηφίστηκε περισσότερο από τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη Ομάδα και αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

«Το περίμενα αλλά όλα καλά. Πορευόμαστε έτσι. Είναι η κάθε ψήφος δικαιολογημένη. Είμαστε μία οικογένεια, όπως είπε και ο Τάκης. Είχα βγει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν με απασχολεί αυτό, γιατί περνάω καλά με τα παιδιά στο παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω σκοπό να φέρω εντάσεις. Πορευόμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη ασυλία. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», κατέληξε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.