ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Τον πέταξαν στον τάκο και το περίμενε απολύτως

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Με τα νέα δεδομένα στο Survivor, όπου πια το παιχνίδι έγινε ατομικό όσον αφορά τις ασυλίες, η μπλε και η κόκκινη ομάδα συνάντησαν ξανά τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού στο κλείσιμο του επεισοδίου της Δευτέρας.

Εκεί ο μόνος που έπρεπε να νιώθει ασφαλής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος και κατόρθωσε με ευκολία να πάρει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor αυτής της εβδομάδας. Μάλιστα, μόλις τα δεδομένα άλλαξαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν άργησαν να έρθουν στην επιφάνεια οι τεταμένες σχέσεις ορισμένων παικτών.

Για παράδειγμα, όπως παρακολουθήσαμε, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, φαίνεται πως βρέθηκαν έστω και προσωρινά στην κόψη του ξυραφιού με ατάκες να πυρπολούν τον στίβο μάχης.

«Έχω εμμονή μαζί σου» τόνισε, όμως, με χαμόγελο η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου προς την συμπαίκτρια της στο Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο τέλος του διαλόγου τους. «Όταν ο Άρης λέει πως η Μαίη και ο Τάλα είναι κολλητοί του φίλοι πως δεν έχει το σθένος ή το μικρό ενδιαφέρον να κερδίσουν και αυτοί κάτι, ένα έπαθλο λίγων ωρών; Δεν είναι κάτι Άρη μου, έχεις κερδίσει τα πάντα! Γιατί δεν έρχεσαι να παλέψουμε μαζί, οι δυο μας, με την Σταυρούλα και την Ασημίνα για να κερδίσουμε και μεις κάτι;» αναρωτήθηκε αιχμηρά νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας για τον αρχηγό της μπλε ομάδας του Survivor. «Αυτή λοιπόν δεν είναι η νοοτροπία του νικητή. Είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου».

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, όμως, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην παρούσα φάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και η κάλπη μίλησε! Όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή τη νέα εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.