Δύο παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους

Η ώρα μηδέν έφτασε για το Survivor και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε το μεγάλο νικητή του παιχνιδιού. Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία ψηφοφορία και το αποτέλεσμα άλλους τους δικαίωσε κι άλλους τους στιγμάτισε.

Συγκεκριμένα προχθες κι έπειτα από ένα συγκινητικό συμβούλιο με τις προσωπικές ιστορίες των παικτών, έλαβε χώρα μια ακόμα ψηφοφορία και στον τάκο βγήκε για ακόμα μια φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η νεαρή παίκτρια, αν και το περίμενε, δήλωσε πως δεν θα κάνει τη χάρη στους συμπαίκτες της και θα συνεχίσει να παλεύει στο Survivor.

Στο χθεσινό αγώνισμα, του Survivor έδειξε ότι είναι έτοιμη να κυνηγήσει όσο ποτέ την ασυλία, ούτως ώστε να προστατεύσει το μόνο φίλο που της απέμεινε στο παιχνίδι. Από τη μεριά του κι ο Στάθης Σχίζας έβαλε τα δυνατά του για να διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό της Αθήνας, όντας κι ο ίδιος σε μειονεκτική θέση. Κατάφεραν τελικά οι δυο τους να ανατρέψουν την κατάσταση και να δυσκολέψουν τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου από την αντίπαλη ομάδα;

Η ώρα της τελευταίας ψηφοφορίας έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, την Σταυρούλα θα ακολουθήσει ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Από την άλλη, την ατομική ασυλία για πολλοστή φορά κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, που είναι το απόλυτο φαβορί του φετινού Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Μαίη Εμμανουηλίδου θα βρίσκονται σίγουρα στην τελική τετράδα ενώ ο Στάθης Σχίζας κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα παλέψουν για την τέταρτη καρέκλα.