ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Αυτός είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση για φέτος

Δύο παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους

Survivor: Αυτός είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση για φέτος

Η ώρα μηδέν έφτασε για το Survivor και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε το μεγάλο νικητή του παιχνιδιού. Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία ψηφοφορία και το αποτέλεσμα άλλους τους δικαίωσε κι άλλους τους στιγμάτισε.

Συγκεκριμένα προχθες κι έπειτα από ένα συγκινητικό συμβούλιο με τις προσωπικές ιστορίες των παικτών, έλαβε χώρα μια ακόμα ψηφοφορία και στον τάκο βγήκε για ακόμα μια φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η νεαρή παίκτρια, αν και το περίμενε, δήλωσε πως δεν θα κάνει τη χάρη στους συμπαίκτες της και θα συνεχίσει να παλεύει στο Survivor.

Στο χθεσινό αγώνισμα, του Survivor έδειξε ότι είναι έτοιμη να κυνηγήσει όσο ποτέ την ασυλία, ούτως ώστε να προστατεύσει το μόνο φίλο που της απέμεινε στο παιχνίδι. Από τη μεριά του κι ο Στάθης Σχίζας έβαλε τα δυνατά του για να διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό της Αθήνας, όντας κι ο ίδιος σε μειονεκτική θέση. Κατάφεραν τελικά οι δυο τους να ανατρέψουν την κατάσταση και να δυσκολέψουν τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου από την αντίπαλη ομάδα;

Η ώρα της τελευταίας ψηφοφορίας έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, την Σταυρούλα θα ακολουθήσει ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Από την άλλη, την ατομική ασυλία για πολλοστή φορά κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, που είναι το απόλυτο φαβορί του φετινού Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Μαίη Εμμανουηλίδου θα βρίσκονται σίγουρα στην τελική τετράδα ενώ ο Στάθης Σχίζας κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα παλέψουν για την τέταρτη καρέκλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.