ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (βίντεο)

Τον έστησαν στον τοίχο για την συμπεριφορά του και τον καταψήφισαν

Survivor: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (βίντεο)

Ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε το Survivor, μετά την παύση μίας εβδομάδας λόγω του Πάσχα. Οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης επιδόθηκαν σε μία σκληρή μονομαχία για να εξασφαλίσουν την τέταρτη ασυλία, που θα τους φέρει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην φετινή ένωση.

Η νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να γιορτάσει παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψαν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση κι αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κι ο Σπύρος Μαρτίκας. Μάλιστα, ο πρώτος δεν δέχθηκε καθόλου καλά την υποψηφιότητά του και δημιούργησε ολόκληρο σκηνικό στο συμβούλιο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του στο Survivor.

Το χθεσινό συμβούλιο έκρυβε εντάσεις κι αναταράξεις, καθώς φιλίες κλονίστηκαν κι αλήθειες βγήκαν στο φως. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να φτάνουν στα όριά τους και κανένας τους δεν θέλει να ρισκάρει την παραμονή του στο Survivor.

Η ήττα των Μπλε οδήγησε για άλλη μία φορά την ομάδα στην κάλπη κι η ομάδα αποφάσισε ότι πρέπει να βρεθεί στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο ίδιος δέχθηκε δριμεία κριτική για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι για πράγματα που έχει πει κι έχουν ενοχλήσει τους συμπαίκτες του.

Στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ακόμα ένας αγώνας ασυλίας αυτήν την εβδομάδα και θα υπάρξουν κι αγώνες με τους Τούρκους παίκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.