ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (βίντεο)

Μόνο ο ίδιος δεν ψήφισε τον εαυτό του και βγήκε υποψήφιος

Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (βίντεο)

Στον στίβο μάχης του Survivor All Star ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, η μπλε και η κόκκινη ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας. Κάτι που θα έδινε σε μια ομάδα τη δυνατότητα να παραβρεθεί θεατής στο νέο συμβουλίου του νησιού.

Μια νύχτα νωρίτερα, όταν οι παίκτες του Survivor All Star συνάντησαν εκ νέου τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. έμελλε να ανέβουν οι τόνοι μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είδε με καλό μάτι τη νέα του υποψηφιότητα. Μάλιστα, ο μισθοφόρος και παίκτης της κόκκινης ομάδας ισοψήφησε με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη με αποτέλεσμα να βγουν και οι δυο στον τάκο.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε το βράδυ της Μ. Δευτέρας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στις 10 νίκες και έτσι έβαλαν… φρένο στο σερί των Μπλε. Για αυτό και κατευθυνθήκαν με ηρεμία στο συμβούλιο του νησιού για να ανταμώσουν τον Γιώργο Λιανό.

Η μπλε ομάδα προχώρησε στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας προκειμένου να «δείξει» τον πλέον αδύναμο, αυτή τη στιγμή, παίκτη της και να τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση. Και «η μπλε ομάδα μίλησε» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη από την κόκκινη ομάδα συνάντησε, λοιπόν, στις υποψηφιότητες ο Σπύρος Μαρτίκας από την μπλε ομάδα.

«Ο κόσμος θα αποφασίσει για ακόμα μια φορά. Αυτή είναι η απόφαση της ομάδας μου και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο φαρμακοποιός και παίκτης των Μπλε στο Survivor All Star που συγκέντρωσε όλες τις ψήφους πλην αυτής που έδωσε ο ίδιος στην Στέλλα Ανδρεάδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.