ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο και συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι

Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Σε ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας βρέθηκαν να διαγωνίζονται στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, οι μπλε και οι κόκκινοι διεκδικώντας βεβαίως τη νίκη.

Μάλιστα, σαν highlight της βραδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μια άσχημη πτώση από την οποία όμως συνέχισε για να… ηττηθεί στον τελικό στόχο από την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μόλις ο πόντος δόθηκε στους Κόκκινους, το ιατρικό προσωπικό εισέβαλε στον στίβο μάχης προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Βρισηίδα Ανδριώτου. Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έσπευσε να την βοηθήσει και την σήκωσε στα χέρια για να την βγάλει εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ήρθε η γνώριμη ώρα να συναντήσουν οι παίκτες τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό.

Στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία οι κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν ξανά την ήττα, με τους μπλε να είναι θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όπως ανάφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν κι η απόφαση έχει παρθεί.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ο οποίος και ακολούθησε… στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις παίκτες του Survivor θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.