ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο – Έφυγε με δάκρυα

Κατέρρευσε στο άκουσμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο – Έφυγε με δάκρυα

Τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό συνάντησαν για ένα ακόμα βράδυ η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού που προβλήθηκε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, το οποίο και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Πέμπτη μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πριν από αυτό, όμως, παρακολουθήσαμε ακόμα μια δυναμική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης με μοναδικό στόχο το έπαθλο φαγητού. Κάτι που κατόρθωσαν να κερδίσουν, με σκορ 10 έναντι 7, οι Μπλε στο Survivor All Star της Πέμπτης.

Έτσι, όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν το όνομα εκείνου που θα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στον τάκο και μόνο η θετική ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα μπορούσε να τους χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Και αυτή που αποχώρησε από το Survivor All Star ήταν η… Ελένη Χαμπέρη!

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, με δάκρυα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ενώ έμοιαζε απαρηγόρητη η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στη συνέχεια πρόδωσε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη και χαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες αποχωρώντας από το συμβούλιο του νησιού με την δάδα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.