Τι δήλωσε η παίκτρια της μπλε ομάδας

Απογοητευμένος δηλώνει ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor. Η σχέση ανάμεσα στο άλλοτε αρκετά δεμένο δίδυμο του ριάλιτι φαίνεται να έχει φθαρεί, σύμφωνα με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

«Ήταν η μεγαλύτερη θεατρική παράσταση που έχουμε δει», είπε η Στέλλα στον Σπύρο, με τον ίδιο να προσθέτει: «Από χθες έχω εκπλαγεί τόσο, που δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά που συνέβησαν ήταν αδιανόητα, είναι για γέλια ή για κλάματα, δεν ξέρω», είπε και αναφέρθηκε στον Άρη λέγοντας ότι «σκαρφίστηκε ένα ανήθικο ψέμα».

«Η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα. Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίαςριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο. Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι:

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ότι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη σειρά της η Βρισηίδα πήρε μια μαργαρίτα και άρχισε να τη μαδάει για το αν την αγαπάει ο Σπύρος και στο τέλος, δήλωσε: «Δεν με αγαπάει και το απέδειξε με την κίνηση που έκανε. Δεν ξέρω αν ήταν στρατηγική. Εγώ ένιωσα πάρα πολλά και του τα έδειχνα σιγά σιγά, ο Σπύρος μου είπε κατευθείαν ότι με αγαπάει. Είμαι απογοητευμένη και από τον εαυτό μου, που επέλεξα σε αυτό το παιχνίδι να μοιραστώ συναισθήματα με αυτόν τον άνθρωπο».

TAGS: