Ανοιχτά μίλησε η πρώην παίκτρια του ελληνικού reality, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που πρόσφατα αποχώρησε από το reality επιβίωσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να το κάνει, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τους πρώην συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια του survivor μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε στους λόγους υγείας, που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Η συνέντευξή της θα προβληθεί στον αέρα της εκπομπής την Τετάρτη 18 Μαΐου. Ένα απόσπασμα δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. Σε αυτό η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και σε δύο πρώην συμπαίκτες της.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα. Παίρνω μία αγωγή, ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα κι εγώ κι η παραγωγή πως το καλύτερο για εμένα είναι να μην ρισκάρουμε με ένα τέτοιο θέμα υγείας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ναυσικά αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, τον παίκτη που δημιουργεί τις περισσότερες εντάσεις στο Survivor.

«Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά. Προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι», είπε κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!