ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Έβγαλε το άχτι της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Εξαπέλυσε «πυρά» σε δύο παίκτες

Ανοιχτά μίλησε η πρώην παίκτρια του ελληνικού reality, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Survivor: Έβγαλε το άχτι της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Εξαπέλυσε «πυρά» σε δύο παίκτες

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που πρόσφατα αποχώρησε από το reality επιβίωσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να το κάνει, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τους πρώην συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια του survivor μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε στους λόγους υγείας, που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Η συνέντευξή της θα προβληθεί στον αέρα της εκπομπής την Τετάρτη 18 Μαΐου. Ένα απόσπασμα δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. Σε αυτό η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και σε δύο πρώην συμπαίκτες της.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα. Παίρνω μία αγωγή, ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα κι εγώ κι η παραγωγή πως το καλύτερο για εμένα είναι να μην ρισκάρουμε με ένα τέτοιο θέμα υγείας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ναυσικά αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, τον παίκτη που δημιουργεί τις περισσότερες εντάσεις στο Survivor.

«Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά. Προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι», είπε κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.