ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα αγάπης στον Μάριο Πρίαμο και αυτός το διάβασε μπροστά στην Ε.Ελευθερίου

H Ελευθερία Ελευθερίου είχε μία ψυχρή στάση για όσα διαδραματίζονταν μπροστά της

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα αγάπης στον Μάριο Πρίαμο και αυτός το διάβασε μπροστά στην Ε.Ελευθερίου

Ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα δέχθηκε ο Μάριος Πρίαμος στο Survivor, μετά την νίκη της ομάδας του.

Η πρώην παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά». Η Καρολίνα φορούσε καλτσάκια, τα οποία ήταν γεμάτα καρδούλες.

Μετά την ολοκλήρωση του μηνύματος, ο Μάριος δήλωσε: «Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

H Ελευθερία Ελευθερίου είχε μία ψυχρή στάση για όσα διαδραματίζονταν μπροστά της στο Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.