ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Η Μ.Αντωνά αποκαλεί έμεσα «κλόουν» την Α.Παναγιώταρου και το Twitter τη «δικάζει» ξανά

Στο «στόχαστρο» ξανά η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη

Survivor: Η Μ.Αντωνά αποκαλεί έμεσα «κλόουν» την Α.Παναγιώταρου και το Twitter τη «δικάζει» ξανά

Τη διόλου… καλοσυνάτη πλευρά του εαυτού της δείχνει τα τελευταία 24ωρα η Μαρία Αντωνά, μέλλουσα σύζυγος του φιναλίστ του Survivor Άρη Σοϊλέδη, η οποία ήδη από τον ημιτελικό του ριάλιτι είχε ξεκινήσει τις διαδικτυακές επιθέσεις στους αντιπάλους του συντρόφου της.

Το χθεσινοβραδινό της πλάνο μόλις ανακοινώθηκε η νίκη του Στάθη Σχίζα τα είπε όλα, με την ίδια να αποδεικνύεται πως τα είχε βάλει (και) με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία την τελευταία εβδομάδα στηρίζει πολύ τον δικό της αγαπημένο στα social media.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο Άλσος Βεΐκου, με την Αντωνά να προχωρά μερικές ώρες πριν τον τελικό σε μία απαράδεκτη ανάρτηση με στόχο την Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα, έκανε αναδημοσίευση μία ανάρτηση χρήστη του instagram, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκαλούσε την Αλεξάνδρα «κλόουν», βάζοντας μάλιστα και φωτογραφία της. Survivor | Η Αντωνά αποκαλεί «κλόουν» την Παναγιώταρου στο instagram κι αυτό που ακολούθησε στο Twitter... δεν περιγράφεται (Pics)

Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έδωσαν ρέστα στο χθεσινοβραδινό timeline του Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.