ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Ποιοι βρέθηκαν, ξανά, στον τάκο του Survivor All Star;

Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Για μια ακόμα φορά οι Κόκκινοι και οι Μπλε του Survivor All Star συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό άλλωστε ανέμεναν να μάθουν όλοι πως διαμορφωθεί η τελική σύσταση των υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, που προηγήθηκε, η μπλε ομάδα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στον στίβο μάχης. Έτσι, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο και έπρεπε να περάσουν εκ νέου την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Λίγο πριν την κάλπη, όμως, ο Στέλιος Χανταμπάκης «πάγωσε» τους πάντες καθώς ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» εξομολογήθηκε, μεταξύ, ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας για να αποχωρήσει αμέσως μετά από το συμβούλιο.

Στη συνέχεια, όταν έφτασε η ώρα να περάσουν οι Κόκκινοι στην ψηφοφορία, ο παρουσιαστής του Survivor All Star έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα που ήταν γραμμένα στα χαρτιά. Το αποτέλεσμα είχε κλειδώσει και η σύνθεση των υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είχε ήδη συμπληρωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου βρέθηκαν στον τάκο ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας με αποτέλεσμα να είναι… αντρική υπόθεση η νέα αποχώρηση από το Survivor All Star.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.