ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε την ασυλία

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει ένταση και πάθος, αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάσει

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε την ασυλία

Μια νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει στο Survivor και οι Διάσημοι και οι Μαχητές είναι έτοιμοι για νέες δοκιμασίες αλλά και ανατροπές.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star. Απόψε (13/3) από την ομάδα που θα χάσει δεν θα τον ακολουθήσουν δυο αλλά τρεις παίκτες!

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας στο Survivor All Star έχει ένταση και πάθος, αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάσει.

Μια από τις δυο, όμως, θα τα καταφέρει.

Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία και όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την πολυπόθητη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας καταφέρνουν να κερδίσουν και πάλι οι Διάσημοι με σκορ 10-8.

Αυτό σημαίνει πως οι Μπλε θα οδηγηθούν εκ νέου στο Συμβούλιο του Survivor All Star για να ψηφίσουν τους επόμενους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όμως, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μία τριπλή ισοψηφία ανατρέπει τα δεδομένα και βγάζει στον τάκο τρεις παίκτες των Μπλε.

Υποψήφιοι λοιπόν φαίνεται πως βγαίνουν οι: Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.