ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει σήμερα την ασυλία – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Στο ίδιο έργο θεατές με την «κλειδωμένη» πρώτη υποψηφιότητα

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει σήμερα την ασυλία – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor και οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να διαχειριστούν την τελευταία αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από τον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι μιας και πέραν την αποχώρηση ήρθαν να ανάψουν φωτιές και οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Αφήνοντας όμως τα πάντα στην άκρη, οι δυο ομάδες θα κληθούν να ξεχυθούν εκ νέου στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Με τι ψυχολογία άραγε θα κατέβουν οι Διάσημοι αυτή τη φορά σε ένα αγώνισμα συνεργασίας; Ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν οι διαγωνιζόμενοι στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα προς ώρας spoilers, τα οποία και όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την πολυπόθητη πρώτη νίκη καταφέρνουν να κερδίσουν οι Διάσημοι του Survivor All Star. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι Μαχητές να έχουν τον πρώτο λόγο στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού από όπου και φαίνεται να βγαίνει για μια ακόμα φορά στον τάκο ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.