ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό στο Γαλάτσι

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό στο Γαλάτσι

Ένας παίκτης κερδίζει απόψε (09.07.2023) το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor.

Στον ημιτελικό του Survivor All Star ήδη βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε και τον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπάρτζης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπαίνουν στο στίβο μάχης για τελευταία φορά διεκδικώντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό στον δεύτερο αγώνα κατάταξης.

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Οι γραμμές για να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό και να στηρίξει τους δυο παίκτες που δεν θα έχουν ασυλία θα ανοίξουν κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου του Νησιού.

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του ημιτελικού, όπου και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τριών φιναλίστ.

Οι τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor All Star επιστρέφουν στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρουν μέρος στα δύο live events του παιχνιδιού στο Γαλάτσι: στον ημιτελικό της Δευτέρας (10.07.2023) και στον τελικό της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πρόσωπο-έκπληξη κάνει απόψε την ανατροπή και κερδίζει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό της. Και αυτή φαίνεται πως είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, το οποίο μέσω της ψηφοφορίας θα ορίσει τον τρίτο και τελευταίο συμμετέχοντα του ημιτελικού, ο οποίος θα ανακοινωθεί στην έναρξη του live.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να έχει το προβάδισμα με βάση την τελευταία τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.