ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor – Στάθης Σχίζας: «Αν ο Σπύρος Μαρτίκας είχε λίγη τσίπα πάνω του θα αποχωρούσε» (βίντεο)

«Ο κόσμος επιλέγει, δεν επιλέγουμε εμείς πως θα παιχτεί το Survivor»

Survivor – Στάθης Σχίζας: «Αν ο Σπύρος Μαρτίκας είχε λίγη τσίπα πάνω του θα αποχωρούσε» (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, o Στάθης Σχίζας λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου, επέλεξε να ξεσπάσει προς τον Σπύρο Μαρτίκα.

Έτσι, ο νέος παίκτης των Διασήμων εστίασε στην επαναλαμβανόμενη στάση του παίκτη της μπλε ομάδας να ζητάει από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει από το παιχνίδι κάθε φορά που βγαίνει στον τάκο.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο συμβούλιο και τον Σπύρο. Είχα δει και προτού μπω στο Survivor πως όσες φορές ήταν προτεινόμενος να εκλιπαρεί τον κόσμο να τον ψηφίσει για να βγει.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος εκλιπαρεί τον κόσμο για να βγει και βλέπει μία, δύο, τρεις, τέσσερις πως δεν τον βγάζει, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει μόνος του άμα έχει λίγο τσίπα πάνω του! Για να βοηθήσει την ομάδα του. Έτσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ».

«Την διαδικασία αποχώρησης κάποιου παίκτη την καθορίζει ο κόσμος! Ο κόσμος επιλέγει, δεν επιλέγουμε εμεις πως θα παιχτεί το Survivor. To επιλέγει ανάλογα με τους χαρακτήρες και τι περιμένει από τον κάθε έναν» αποκρίθηκε αμέσως ο Σπύρος Μαρτίκας, προσθέτοντας πως «αν σου είναι δυσάρεστη η παρουσία μου στο παιχνίδι, νομίζω ότι η διαφορετικότητα των ομάδων μας δεν θα σου δημιουργήσαμε μεγάλο πρόβλημα.

«Για να μην κουράσω άλλο τον κόσμο ούτε και εσένα, Στάθη μου, δεν θα το ξαναπροτείνω και θα το αφήσω στη ροή του παιχνιδιού» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας στον παίκτη των Διασήμων.

Ο Στάθης όμως επέμεινε προς τον αντίπαλο του στο Survivor. «Θα μπορούσες για να είσαι άντρας, γιατί άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια που φοράμε, να μην το λες καν και να βάζεις σε μια διαδικασία τους άλλους που είναι προτεινόμενοι να έχουν ελπίδα. Μην παίζεις με τις ψυχολογίες των υπολοίπων επειδή ξέρεις ότι έχεις δημοτικότητα και μιλάς εκ του ασφαλούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν φοράω παντελόνια και πόσο άντρας είμαι, τι τιμή και λόγο έχω, νομίζω ότι το έχω αποδείξει πολλές φορές. Στάθη μου μόλις μπήκες. Δεν είμαι εδώ για να χαλάσω το όνομα μου» δήλωσε, τέλος, ο Σπύρος ΜΑρτίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.