ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής στην αγωγή πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης

Η Σοφία Μαργαρίτη κατέθεσε αγωγή & ζητάει 200.000 ευρώ

Survivor: Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής στην αγωγή πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης

Απάντηση στην αγωγή που κατάθεσε σε βάρος της η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, δίνει η Acun Medya.

Η πρώην παίκτρια κατέθεσε αγωγή σε βάρος του reality ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Τι γράφει η ανακοίνωση

«Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUN MEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Acun Medya.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.