ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Βρέθηκε στον τάκο αυτή την εβδομάδα λίγο πριν τον τελικό

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor: Βρέθηκε στον τάκο αυτή την εβδομάδα λίγο πριν τον τελικό

Η προχθεσινή αποχώρηση του Νίκου Γιάννη έχει αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες στο Survivor κι οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει, πρέπει να καταστρώσουν την καλύτερη στρατηγική για να επιβιώσουν μέχρι τον τελικό. Οι κινήσεις του Νίκου έδειξαν ξεκάθαρα πως αρκεί ένα μικρό στραβοπάτημα στις κινήσεις που έχει σκεφτεί ο καθένας, για να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Χθες έλαβε χώρα ο προτελευταίος αγώνας ασυλίας του Survivor κι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να την εξασφαλίσουν. Αν κι ο Στάθης Σχίζας με την Σταυρούλα Χρυσαειδή υστερούσαν αριθμητικά και βρίσκονταν περισσότερο εκτεθειμένοι στο να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, εντούτοις έδειξαν πως δεν ήταν έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα. Από τη μεριά τους ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Μαίη Εμμανουηλίδου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην έρθει η ανατροπή για την ομάδα τους και χάσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό. Τελικά για πολλοστή φορά την ατομική ασυλία εξασφάλισε ο Άρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Συμβούλιο του Νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά το αγώνισμα, η συγκίνηση ήταν διάχυτη με τις ιστορίες ζωής των παικτών που συγκλόνισαν. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε ότι ο πρώτος υποψήφιος για την τελευταία αποχώρηση λίγο από την τελική τετράδα του Survivor, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.