Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM! – Την έκοψαν λόγω αντιδράσεων των τηλεθεατών ή λόγω… Καγιά; (βίντεο)

Tο trailer «πρόδωσε» την αποχώρηση

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM! – Την έκοψαν λόγω αντιδράσεων των τηλεθεατών ή λόγω… Καγιά; (βίντεο)

Την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, του μοντέλου που έχει συγκεντρώσει «τα φώτα» πάνω της στο φετινό GNTM με την ιδιαίτερη εμφάνισή της, αποκαλύπτει trailer του reality μόδας.

Το φετινό GNTM έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως φέτος, καθώς ο 5ος κύκλος του έχει μικρή σχέση με τη μόδα και… μεγάλη με τα reality.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα πρόσωπο που έχει σχεδόν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, τόσο με την εκκεντρική εμφάνισή της, όσο και με την προφορά της αλλά και όσα λέει!

Για την παρουσία της υπήρξαν στην αρχή πολλές αντιδράσεις λόγω ακριβώς της εκκεντρικής εμφάνισής της.

Είχε επιλεγεί από την Β.Καγιά, η οποία όμως στην συνέχεια φάνηκε να μην την στηρίζει, καθώς παρά την εμφάνισή της είναι πολύ συμπαθής στο κοινό, γενικά.

Τώρα, trailer της εκπομπής αποκαλύπτει ότι σύντομα θα εγκαταλείψει το reality, περιλαμβάνοντας πλάνο όπου βλέπουμε μόνο τους τρεις μόνιμους κριτές, και όχι την ίδια που συμμετέχει ως guest.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.