Τέλος το «The Voice» από τον ΣΚΑΪ μετά από 7 χρόνια

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει την εκπομπή

Τέλος το «The Voice» από τον ΣΚΑΪ μετά από 7 χρόνια

Ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα του κοινού για αυτή τη σεζόν, αλλά και τις προηγούμενες, όπως έχει αποδειχθεί, είναι το The Voice.

Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός φέτος, φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι γενικότερα πολύ χαμηλά και έτσι τα στελέχη του συζητούν για τις αλλαγές που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά.

Ο μουσικός διαγωνισμός, λοιπόν, είναι ένα από τα σόου που πιθανώς θα διακοπούν και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν προβολής του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από την Real, ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει την συγκεκριμένη εκπομπή με έναν άλλο διαγωνισμό από το παρελθόν, ο οποίος σχετίζεται επίσης με την μουσική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ποιο σόου θα αντικατασταθεί το The Voice του χρόνου
Πρώτο πρώτο στη λίστα βρίσκεται το Fame Story που παλαιότερα έκανε «χαμό», ενώ όσον αφορά την παρουσίαση του, ο Νίκος Κοκλώνης έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκο Μουτσινά και συζητούν για όλα όσα θα συμβούν στο μέλλον σχετικά με ποιος θα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.