ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«The Playlist»: Έρχεται νέα σειρά στο Netflix για το Spotify (βίντεο)

Θα είναι σειρά έξι επεισοδίων

«The Playlist»: Έρχεται νέα σειρά στο Netflix για το Spotify (βίντεο)

Μια νέα σειρά με τίτλο «The Playlist» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στα μέσα Οκτωβρίου, η οποία θα εξιστορεί τη δημιουργία του Spotify.

Η σειρά έξι επεισοδίων προβάλλει την ιστορία του Σουηδού επιχειρηματία τεχνολογίας, συνιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Spotify, Ντάνιελ Εκ και των συνεργατών του που επεδίωξαν και κατάφεραν να φέρουν επανάσταση στη μουσική βιομηχανία με μια νόμιμη πλατφόρμα streaming.

To Spotify ξεκίνησε από τη Σουηδία και έγινε η κορυφαία υπηρεσία streaming για μουσική στον κόσμο.

Ο Σουηδός ηθοποιός Έντβιν Έντρε υποδύεται τον Ντάνιελ Εκ και ο Κρίστιαν Χίλμποργκ τον φίλο του και συνιδρυτή της πλατφόρμας Μάρτιν Λόρεντσον.

«Κανείς δεν θα υπογράψει μια συμφωνία που περιλαμβάνει δωρεάν μουσική» ακούγεται να λέει ένας άντρας στον διευθύνονται σύμβουλο του Spotify. Η σειρά είναι «δραματοποιημένη» διευκρινίζει το Netflix και αναφέρει ότι βασίζεται σε έξι «ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.