ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Θύελλα» αντιδράσεων: Ο Ηλίας Ψινάκης τράβηξε το στράπλες φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου

«Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη»

«Θύελλα» αντιδράσεων: Ο Ηλίας Ψινάκης τράβηξε το στράπλες φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου

Αφού της χάιδευε για αρκετά δευτερόλεπτα το στήθος σε κοινή θέα, συνέχισε το προκλητικά κακόγουστο σόου τραβώντας το στράπλες φόρεμα αποκαλύπτοντας το στήθος της – Δείτε πώς σχολιάστηκε η χειρονομία του μάνατζερ στα social media.

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του Ηλία Ψινάκη να χαϊδέψει -αρχικά- το στήθος της Κατερίνας Λιόλιου ενώ στη συνέχεια τράβηξε το στράπλες φόρεμα της τραγουδίστριας για να δει το αριστερό της στήθος, κίνηση που επανέλαβε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποκαλύπτοντας το στήθος της μπροστά σε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που σχεδόν… χαζογελούσαν επικροτώντας τον μάνατζερ, την ώρα που όλο αυτό το κακόγουστο σόου Ψινάκη μεταδιδόταν live στο «X-Factor».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ βρέθηκε στα backstage του show και στάθηκε δίπλα στην τραγουδίστρια. Πρώτα άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της. Αμέσως μετά, σχεδόν ανεξέλεγκτος, ο μάνατζερ κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα! «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη», είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες». Έπειτα, ο ίδιος γύρισε προς την Κατερίνα Λιόλιου, για να μην φαίνεται στην κάμερα, και ενώπιον σχεδόν δέκα ατόμων -που έμοιαζαν περίπου σαν να χαζογελάνε- τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.