Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στο «Είσαι το ταίρι μου»: Αυτή η γυναίκα ήταν να υποδυθεί τη Βίκυ (φωτό)

Μια έκβαση, την οποία, σήμερα, οι τηλεθεατές της σειράς δε θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στο «Είσαι το ταίρι μου»: Αυτή η γυναίκα ήταν να υποδυθεί τη Βίκυ (φωτό)

Σταθμός στην καριέρα της Κατερίνας Λέχου ήταν αδιαμφισβήτητα ο ρόλος της στο «Είσαι το Ταίρι μου», όπου υποδύθηκε την εντυπωσιακή, Βίκυ Σεϊτανίδη.

Πρόκειται για την κωμική σειρά του Mega, η οποία μας κράτησε συντροφιά κατά την τηλεοπτική σεζόν 2001-2002 και χάραξε βαθιά την αξία της στη μικρή ελληνική οθόνη.

Μάλιστα, η αγάπη του κοινού την ανέδειξε σε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, η οποία προβλήθηκε αρκετές φορές σε επανάληψη, ενώ στιγμιότυπα και ατάκες της συνεχίζουν να κυριαρχούν στα social media.

Ωστόσο, η Κατερίνα Λέχου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ», αποκάλυψε πως για το ρόλο αυτόν η παραγωγή έψαχνε πρόσωπα και από το χώρο μόντελινγκ.

«Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου», όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ συνέχισε ρίχνοντας φως στα ονόματα της showbiz που είχαν περάσει από κάστινγκ και δεν ήταν άλλα από εκείνα της Βίκυς Καγιά και η Βίκυς Κουλιανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια έκβαση, την οποία, σήμερα, οι τηλεθεατές της σειράς δε θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.