ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Netflix βάζει «τέλος» στο μοίρασμα των κωδικών – Το email επαλήθευσης

Ποιος θα έχει την επιλογή να προσθέσει ένα επιπλέον μέλος

Το Netflix βάζει «τέλος» στο μοίρασμα των κωδικών – Το email επαλήθευσης

«Τέλος» στο μοίρασμα κωδικών πρόσβασης βάζει η δημοφιλής πλατφόρμα Streaming, Netflix, καθώς σημειώνει απώλειες εσόδων.

Ειδικότερα, το Netflix αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το πώς θα καταστείλει την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης.

Εάν ο συνδρομητής έχει το πρόγραμμα Netflix Standard που κοστίζει 15,49 δολάρια ανά μήνα, τότε θα έχει την επιλογή να προσθέσει ένα επιπλέον μέλος που μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία εκτός του νοικοκυριού για 7,99 $ επιπλέον κάθε μήνα.

Όποιος πληρώνει για το πακέτο Netflix Premium με περιεχόμενο σε ανάλυση 4K έχει τη δυνατότητα να προσθέσει έως και δύο επιπλέον μέλη, αλλά το καθένα θα κοστίζει άλλα 7,99 δολάρια.

Όσοι συνδρομητές έχουν τις πιο φτηνές συνδρομές, 6,99 δολάρια και 9,99 δολάρια δεν έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν μέλη.

Ήδη άρχισαν να καταφτάνουν στους συνδρομητές τα πρώτα mail τα οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων «Ο λογαριασμός σου στο Netflix είναι για σένα και για όσους ζουν μαζί σου, στο νοικοκυριό σου».

Πώς θα ελέγχει το Netflix το «μοίρασμα» κωδικών

Ο χώρος του κάθε συνδρομητή, το νοικοκυριό του, σύμφωνα με την εταιρεία, εντοπίζεται από μια διεύθυνση ΙΡ που χρησιμοποιεί η συσκευή την υπηρεσία Netflix.

Αυτή η τοποθεσία μπορεί να επαληθευτεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σε μια τηλεόραση ή μια συσκευή που είναι συνδεδεμένη σε μια τηλεόραση, επιλέγοντας να επιβεβαιώσετε ή να ενημερώσετε το νοικοκυριό σας και να απαντήσετε σε έναν σύνδεσμο επαλήθευσης που αποστέλλεται στη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρεται στα στοιχεία που χρησιμοποιήσατε για να φτιάξετε τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία.

Ως προς το επιχείρημα της εταιρείας για ποιον λόγο σταματά την κοινή χρήση κωδικών, είναι πως η πτώση των εσόδων της, την εμποδίζει να επενδύσει σε νέο περιεχόμενο που επιζητούν οι πιστοί συνδρομητές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.